Sista skolstarten...

Jajemän igår var det skolstart..sista terminen drar igång! Det är vad det verkar en rolig kurs med mycket praktik..var och hälsa på mitt ställe igår också. De var trevliga och det kommer att bli roligt där tror jag!

Idag ska det göras intervju och sen ska man till Norrköping och träffa handledare och diskutera uppsatsen.. vad vi har gjort och så vidare. Känns bra!

Städas lär det nog bli lite sen idag också för det behövs har jag märkt..
Näe men det var väl det som jag hade på hjärtat nu...

Ha de!!

Kram

Datorer!!

Ja fasen vad det ska krångla med dessa datorer..jag fick tydligen inte bort allt virus trojan helvete. Eftersom det är en dowload trojan eller vad fasen det nu är..så varje gång som jag ska ladda ner nåt så kommer det in en massa trojaner oxå.. För det märkte jag när jag skulle ladda hem True Blood i måndags då blev datorn seg och surra igen så då var det dags igen då.
MUPP!

Nu sitter jag och har min dator igen..fast den är ju lite seg och konstig den oxå! så jag blir tokig på detta, det går ju inte heller att vara utan datorn en hel dag eftersom jag är beroende av den..kolla skolmailen, slö surfa, facebooka går ju bara inte att vara utan en hel dag ifrån..eller?!?!
Det är konstigt sånt dära för det borde jag ju kunna vara ifrån en dag men ICKE! 

Några dagar kvar nu tills skolan drar igång igen..känns lite halvsegt men ändå kul och komma igång igen. Idag blir det en slapp - slö dag med lite träning såklart. 
Går väl  sådär med min viktminskning..men har allt minskat lite i omkrets runt magen och det gillar jag! Vet inte om man ska gå efter omkretsen, vågen eller hur kläder sitter..svårt sånt där..men tror det får bli en blandning av dom.

Näe om jag ska ta och göra nåt vettigare nu då..som att inte sitta vid datorn..dagen kommer väl att se ut ungefär så här:
Läsa
Träna
Träffa bebis
Fångarna på fortet!!
Sova...
Nåt sånt i det stora hela iallafall

Imorgon blir det brum brum och klipp klipp! Härligt!

Her´rå!

Haha!

Nu är de trojanska hästjävlarna bort!!! (hoppas jag..) det känns så för det kommer inte upp det där felmeddelandet längre och den surrar inte lika mycket nu...så hoppas!!

Om det nu är så att de är väck så känner så känns det jävligt bra!! I did it! Haha! fast vill inte görat igen! USCH!

Men det är nog bäst att nån som kan datorer ännu mer än jag kollar på det för säkerhet skull så det inte är nån liten häst kvar...


Lunch.nu!!

Woooho!

Trojanska hästjävlar!

Fan vad jag är korkad i huvudet ibland! Det slutade med att datorn(Pers dator) blev attackerad av typ 17 trojanska hästar! OJOJ! Man ska inte ladda hem saker från nätet! USCH! Aja nån gång ska ju vara den första och få virus..men inget kul och jag fattar ju inte alls vad man ska göra när sånt här händer..så jag ringde brorsan (eftersom Per inte var hemma) han fick guida mig lite men han visste ju inte heller riktigt vad jag skulle göra eftersom han inte blivit utsatt för sånt här..

Det var ju en rolig kväll jag hade igår..satt och svettades och nästan lipa över att jag blev virus attackerad :( eftersom det inte är MIN dator och känns ju inge kul och förstöra nån annans dator...

Men datorn verkar ju funka som den ska iallafall så det kanske inte blev någon större skada..hoppas jag. Fast den är lite seg och den jobbar ganska mycket men det är två trojaner kvar nånstans som jag håller på och söker efter nu så det är säkert därför...

Men så går det när man är lite korkad i huvudet ibland!
Skärpning!

Her´rå!

Mörkt!

Fasen vad fort det blir mörkt nu för tiden..kan det vara så att hösten är snart här måntro?? Näääe eller..känns som så iallafall att sommaren har gjort sitt nu och snart börjar sista terminen på utbildningen!! Spännande! Uppsatsen har man börjat skriva på igen..går väl lite halv trögt för oss nu för att vi inte fått ta i alla deltagare än men det löser sig!

Världens åskoväder brakade ut runt halv fyra tiden och jävlar vad det mullra och blixtra. Märkte att det var väldigt kvavt och mörka moln ute när jag gick på till affären och sen började ovädret som iof inte varade så himla länge men ändå.

Jodåsåatt

Sova.nu!

Ha de gött!
Kram


RSS 2.0