Nu börjar viktnedräkningen!

Nu så jävlar ska här tränas och ätas nyttigt och riktigt!
Gjort upp en plan för hur det hela ska gå till väga så nu jäklar!!

Men det lär inte bli någon hårdträning idag efter lördagens vurpa.. haha! var ju så att vi var i stan och skulle åka in till krogstråket och Per var ju på klassåterträff. Så jag hängde med Marie till några kompisar och sen skulle vi ta cyklar in till stan..
Jag fick sitta bak på pakethållaren som inte var så stabil och sen är ju det så jäkla många backar i Östersund så det gick ganska fort och så var det ett gupp som inte var inplanerat att vara där - så for Malin av pakethållaren och hamna ganska så väldigt snett på höger fotled! AJAJAJ! Så nu har man ju ont då i den och upp på skenbenet och upp på rumpan då! Fast det är ju mycket bättre idag men det gjorde nåt fruktansvärt ont på lördagskvällen!! 

Så så kan det gå! Tur att det inte blev värre bara! Men ska ta och gå en promenix senare när regnet har slutat upp och ösa ner här så att man får sig lite motion i alla fall! så mitt springträningsschema ligger lite på lur nu ett tag..så får man hoppas att det kan återupptas i veckan när foten/benet/rumpan mår bättre..

Fick ett väldigt gulligt sms i morse från Linda som skrev vad Molly hade sagt på morgonen om faster Malin om att hon älska Malin väldigt mycket och att hon måste komma hit :) :) så jag ringde upp och prata med Molly och hon berätta om sin söta lillasyster..

Näe men nu kanske man ska sig en promenix då kanske!

Ha de!
My 22 juli 2010

Wiiie nu så har det lilla underverket kommit fram och ut!

En liten My blev det :)

Söt som en docka!

Så nu längtar man ju nästan ihjäl sig tills man får träffa denna lilla krabat!

Åååhåå vad söt!


Faster gånger 2..

Jaa idag så ska jag bli faster igen då! Väntar ivrigt på att få ett sms eller samtal om att allt har gått bra! 
Men den som väntar på nåt gott..

Återkommer med mera information när jag själv har det..

Lunch punkt NU!

Ha de!


Hellosan!

Här sitter man nu i Åsgård och har myggbett över öronen.. fått fyra till på ena foten sedan igår..här säkert en tjugo myggbett totalt på båda benen! Jävla myggor varför ska de få finnas för?! Ingen som helst funktion fyller de små krypen. Förutom för fåglarna då..käka upp dom nu alla fåglar! Fort innan jag blir ett enda stort myggbett!

Man tar det ganska lugnt när man är på landet..det är trevligt det! I måndags så inleddes mina springträningsveckor här..min plan är att springa mån, ons, fre. Har lyckats med det en så länge..men fy fasen vilken dålig kondis man har då..skämmes tamefan! men det kanske kan bli bättre efter dessa veckor..förhoppningsvis.
Funderar på att ta cykeln en dag för att det är ju bra kondisträning det mä och det är mycket roligare och skonsammare mot mina benhinnor. Känner mig som en stel kärring som ojar sig varje steg hon tar.

That´s it för nu!

Kram

Semester del 2..

Jodå så nu var man ledig igen då! Jobba tre veckor ledig tre veckor det är så det ska va..
Den här veckan har det jobbats i "Skabbetrorp"..börjat 07.00 varje dag och fått gått upp runt 05.00..så nu känns det verkligen att det är fredag om man säger så..ASTRÖTT!!

Imorgon bär det iväg till Åsgård för att vara där i två veckor..Gött!

Nu ska här lagas mat..

Hörs!

Kram

Bilder från v.25 & 26

Dags för lite bilduppdatering från balkongen kanske..

Så här såg det ut för några veckor sedan..


De smakar lite som smultron faktiskt väldigt goda och söta! Väldigt roligt också att det blev lite jordgubbar..

Midsommar tillbringades ute hos Moster med familj..vi käka gott och hade det trevligt..

Lite bilder från den dagen:


Molly sprang runt och lekte med både mig och Pej..man ser ju att hon gillar Pej och vem gör inte det ;)Moster hade en galen blomma som de fäste i vattenslangen..Molly tyckte att den var lite otäckt och sa att vi skulle stänga av blomman..Det kom en liten igelkott och hälsa på sen på kvällskvisten som käka bröd och chips..hihi


Den drack ju lite vatten oxå sen då..kanske var pga chipsen vem vet..

Sedan har jag börjat sommarjobba nu och gör det i nio dagar till sen är jag ledig igen! Wiiie!

That´s it for now!
Kram & Hej!

RSS 2.0