Home alone

Jupp ikväll är man home alone..älsklingen är i Götlaborg idag/kväll och kommer hem imorrn kväll. Så det är inte så himla läänge som jag är själv men ändå.
Börjar bli lite småsegt och vara själv nu och tråkigt. Saknar min älskling! ♥♥♥

Idag har jag iaf suttit och diskuterat om c uppsatsen. Vi kom la inte så långt idag men vi är på gång iaf och det är positivt. Jag/vi fick svar från handledaren kring de frågor som vi hade och vi ska tänka om på några grejer tills på fredag. Men det blir nog bra till slut.
Sen så vart det hemgång runt 11 och då somna jag i en timme för jag var lite trötter. Eftersom att älsklingen gick upp vid fyra!! stackars.. och sen så sov jag inte världsbäst inatt heller så det blev lite sömn på eftermiddagen och så var det tänkt att jag skulle plugga lite sociologi men det gick väldigt trögt med det oxå. Kanske beror på att man var trött eller vad vet jag..Det blev träning idag sen vid fyra med Madde :) bra jobbat idag!

Kollade på Äntligen Midsommar, nån svensk film från 2009 tror jag..den var helt värdelös men lite kul, tiden gick iaf lite fortare. :P

Kollar lite halvt på Håkans bar på femma nu..det verkar ju kul för han att han har öppnat en bar i Thailand. Fast nu har hans öl leverans blivit inställd :-O ingen ÖÖÖL oh my gooood ;)

Sen är det Saltön på ettan :) wiie sen är det ju Boston tea party på femma herregud vad det är mkt nu ;)
fast kommer inte orka kolla på allt ikväll tror jag men nästan..

Nu ska jag gosa in mig i älsklingens morgonrock och kolla på Saltön :)

Puss & Hej!

Lördag 13/3

Verkar vara lördagar som är uppdateringsdagsdagar ;)

Idag så har man haft släkten på besök..varför då kan man ju undra..
Jo för att Malin fyller 25 på torsdag :D
Så det bjöds på pajer i mängder som jag gjorde igår kväll. Bullar, kex, tårta & kaffe var det givetvis efteråt. Verkade som att alla var nöjda och mätta :)

Två bebisar var det här idag oxå, Molly(är ioförsig ingen bebis längre men ändå) och så var kusinens lilla Alexander var här oxå. Han har växt på sig sen sist vi sågs vid dopet. Han busade en hel del den lilla spillevinkeln oxå. Molly blev lite avis när man gav den honom mera uppmärksamhet ;)

Jag fick ju en massa fina paket också :) Presentkort, blommor, böcker & pengar.
Funderar på att bland annat köpa en träningsväska för de pengar som jag fick, för väskan som jag nu har till träningsväska håller på och gå sönder eller den gick sönder igår..så det blir att inskaffa en ny sådan!

Ikväll så är det melodifestival final!! Kommer givetvis att bli helt fel låt som vi skickar till Oslo det blir det ju alltid! Skärpning Sverige! Jag håller på Jöback även fast den är en lugn låt och det vore bättre och skicka en upptempo låt. 

Mina topp tre i finalen:

Jöback
Timoteij
Ola 

Får se hur det går ikväll då..lär sluta med att jag kommer och gå och lägga mig sur över att vi skickar en jävla skitlåt! som vanligt ;)

♥Kram & Puss ♥

RSS 2.0