Segt slem..

Ja fyfasen vad slem kan vara segt. Sitter en hel drös i lungorna som ligger där och skrovlar sig så att man låter som man har rökt i sådär 40 år.
Men det börjar lossna sakta men säkert. Stressnivån börjar väl att öka nu när praktiken står för dörren på måndag morgon..ska bli kul men ändå nervöst!
De verkade ju vara kanonbra på det stället jag ska vara utefter mitt första besök där, så får hoppas att de är bra hela tiden.

Idag hoppas jag att motivationen kommer att vara på topp när det ska resultatsanalyseras på högsta nivå. Sedan vore det nog bra om jag lyckades läsa lite kring mitt praktiksområde också - geriartrik.

Tråkväder idag ser det ut som..hmm så det kan nog bli en lyckad pluggdag!

Gapa & svälj - trevlig helg!Motivation=noll

Idag är det inge kul och plugga alls..varken orkar eller vill just nu. Jag är trött och vill sova! Alla intervjuer är gjorda tills uppsatsen så det är bara att ta tag i att analysera vårt material nu. Så måste läsa in mig lite på vad och hur man ska göra det..känns inge kul alls!

Kanske blir att läsa i soffan och så se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna. För sova en kort stund vore nog en bra motivations höjare..eller?!

Får testa och se..

Ha de!

Ont i foten, halsen och mensvärk...

Idag har det varit en spännande eftermiddag.. ringde igår till vårdcentralen eftersom jag har haft ont i min fot ett antal veckor och tänkte att det kanske var dags att kolla upp så det inte är nåt..
Fick iallafall en tid hos läkarn 13.20 idag och gick dit efter skolan. Hon klämde och kände lite och tyckte inte hon kunde ge nåt svar på vad det kunde vara och tyckte det var lika bra att du åkte upp till röntgen. Plus att det var nära vristen också som jag hade ont så det kunde ju vara nåt litet där som behövdes gipsa sa hon.

Jaha tänkte jag vad kul med gips då! men klart jag vill ju se så det inte är nåt som är av. Så det var ju bara att åka dit. Fick vänta ett tag innan det togs bilder, sedan togs det bilder i olika vinklar. Jag fick vänta lite till på resultatet som visade att det inte var nåt av i foten. Så det var bara att åka hem..jaha tänkte jag men jag har ju fortfarande ont i foten och fråga vad ska jag göra åt det..ring din doktor och fråga fick jag till svar..Jaha vad är det för svar..jag hade ju en massa frågor som inte de svara på utan åk hem bara..hmm dumt tyckte jag. Inget bra sätt att informera en undrande patient på..skärpning!

Ringde vårdcentralen igen och berätta resultet från röntgen. Jag fick lite tips och råd vad jag själv kan göra för att lindra smärtan tex bandage, högläge, smärtstillande medel, bra stöd i skorna, träna upp musklerna runt leden. Nu sitter jag med lite bandage runt foten och det känns faktiskt mycket skönare! Bra bra!

Och som om detta inte skulle vara nog så har jag halsont och mensvärk också! Allt på en och samma dag! Skönt att det inte blev nåt gips på foten iallafall.

Imorgon så ska jag till tandläkaren så det känns som jag har avverkat nästan all hälso och sjukvård på denna vecka ;)

Nu ska jag slappa lite i soffan med lite godis för det får man äta idag när man har vart hos doktorn!

Kram och hej!


RSS 2.0