HEL 2 kursens första vecka..

Jaha ja då hade man gått halva kursen redan då.. den här veckan har varit väldigt slapp måste jag säga.
Ett par föreläsningar, två basgrupper, studiebesök på kirurgiska kliniken på US i Linköping.

Vi ska göra vårat förbättringsarbete på den kliniken på US. De vill ha hjälp med att förbättra utskrivningsprocessen och så att de får väl informerade patienter om sina utskrivningar. Jag tycker det är intressant och vara ute i verksamheten och kolla läget. Men det är ju lite olika åsikter om detta pilotprojekt i gruppen. Gnäll och buhuhu..
Fan man måste se det roliga i det hela tycker jag.. :) Jag ser mycket arbetsterapi tänkt i den uppgiften och tycker det är roligt ja men men alla kan inte tycka samma.
 
Målet med att vi gör detta är för att identifiera problem och ge förslag på åtgärder. Vi ska även mäta och se om det har blivit någon förbättring efter att åtgärderna satts in. Vilket innebär att vi kommer under hela terminen att ha projektet igång, som kan tyckas att det blir mera jobb för oss än de andra som bara läser Sexologi... Vore roligare om alla bara läste Sexologi tycker jag mer rättvist och de ska ta bort Sexologi kursen och ersätta den med förbättringsarbetet enbart :-O Mycket dåligt tycker jag! Det är ju bra att vi läser detta för klart att man kommer att stöta på någon patient som har problem inom området. 

Men dessa två veckor känns väldigt slappa som sagt. Lite lugn start på terminen! Det gillar vi! :)

Har inskaffat mig 4 nya nagellack :) :) 20 spänn på ICA Maxi! det ni! det är billigt det. Sen så blev det två växter..som sattes i vardagsrumsfönstret. Har aldrig köpt växten förut så får se om jag kan sköta den. Konstigt namn hade den oxå: Calathea gemengd. Men fin var de iallafall.

Imorgon blir det dop av lilla Alexander, kusinens son. Ska bli trevligt och det bjuds på smörgåstårta oxå :P Me LIKE! :)
Nu ska jag ta mig lite fika och beundra mina inköp idag :)

Trevlig HELG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0