Lördag 13/3

Verkar vara lördagar som är uppdateringsdagsdagar ;)

Idag så har man haft släkten på besök..varför då kan man ju undra..
Jo för att Malin fyller 25 på torsdag :D
Så det bjöds på pajer i mängder som jag gjorde igår kväll. Bullar, kex, tårta & kaffe var det givetvis efteråt. Verkade som att alla var nöjda och mätta :)

Två bebisar var det här idag oxå, Molly(är ioförsig ingen bebis längre men ändå) och så var kusinens lilla Alexander var här oxå. Han har växt på sig sen sist vi sågs vid dopet. Han busade en hel del den lilla spillevinkeln oxå. Molly blev lite avis när man gav den honom mera uppmärksamhet ;)

Jag fick ju en massa fina paket också :) Presentkort, blommor, böcker & pengar.
Funderar på att bland annat köpa en träningsväska för de pengar som jag fick, för väskan som jag nu har till träningsväska håller på och gå sönder eller den gick sönder igår..så det blir att inskaffa en ny sådan!

Ikväll så är det melodifestival final!! Kommer givetvis att bli helt fel låt som vi skickar till Oslo det blir det ju alltid! Skärpning Sverige! Jag håller på Jöback även fast den är en lugn låt och det vore bättre och skicka en upptempo låt. 

Mina topp tre i finalen:

Jöback
Timoteij
Ola 

Får se hur det går ikväll då..lär sluta med att jag kommer och gå och lägga mig sur över att vi skickar en jävla skitlåt! som vanligt ;)

♥Kram & Puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0