Uj uj.. vad länge sen detta var..

September 2011?! Shit var det så länge sen som jag uppdaterade här.. Oj då..  ;)

Då är det väl dags för lite uppdatering då..
Jag pluggar och står i som vanligt men det är roligt faktiskt. Håller på med masteruppsatsen nu och finular på vad som kan vara aktuellt att skriva om. Eller jag ska skriva om barn och unga med funktionsnedsättning så det vet jag men måste ju sätta mig in i området och se vad som görs och så.. Intressant!

När jag inte pluggar så pluggar jag till körkortet.. fortfarande.. lite segt har det gått men nu så ska det fasen tas det där förbaskade kortet! Det tar ju sin tid och lära sig alla regler och praktiska grejer som ska sätta sig i ryggmärgen. Men nu är tiden inne tror jag och det känns bra.

Utöver allt annat pluggande så blir det lite serie tittande.. helt frälst av The real housewifes of Beverly Hills just nu. Intriger, drama och humor på samma gång.. det är underhållning det.
Åh borde kanske lägga upp lite bilder på tal om Beverly Hills.. från resan till Florida i november förra året. Helt fantastisk och ha varit där.. dit vill jag igen :) Vem vet jag kanske blir en housewife..vore inte helt fel. Det verkar väldigt nice och vara en sån så det vill man ju prova.. hehe

Näe men nu så ska jag ta och fixa och dona lite här hemma och vem vet det kanske blir lite träning oxå..

Ha det så bra tills vi hörs igen! :)

RSS 2.0